Duda Balje “Allahu ua shpërbleftë mundimet”

Deputetja e Unionit Socialdemokrat, Duda Balje, ka publikuar disa fotografi me mbulesë.

Ajo në profilin e saj në Instagram, ka publikuar dy fotografi ku shihet me mbulesë.

“Allahu ua shpërbleftë mundimet”, ka shkruar Balje.

Ndryshe, Balje përveç punës së saj si deputete dhe përfaqësuese e komunitetit boshnjak në Kosovë, njihet edhe për pamjen e saj të cilës i kushton mjaft rëndësi.