Duda Balje “dridhë“ Beogradin me këtë postim që bëri në Facebook!


Deputetja Duda Balje ka reaguar pasi që nga Beogradi kanë thënë se serbët e komunitetet tjera në Kosovë janë duke u rrezíkuar pas vendosjes së billbordëve “Liria ka emër. Balje në Facebook ka shkruar se fríkën Beogradi mos ta lidh me komunitetet tjera joshqiptare në Kosovë mé póshté ndíqní postimin e saj.

“Për komunitetin boshnjak flasim ne në emër tonin e jo zyrtarë të Serbisë që as nuk jetojnë në Kosovë. Ne jemi për bashkëjetesë dhe rrugëtim së bashku me popullin shqiptar dhe komunitetet tjera në shtetin tonë.