Duda Balje: I kërkoj falje qytetarëve Kosovës që e votova Gjykatën Speciale


Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka reaguar pas arre stimit që hetuesit e Speciales i kanë bërë ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqit. Deputetja ka shkruar se Jakup Krasniqi është vet líria, teksa ka kërkuar falje që ka votuar formimin e Specíales mé póshté ndíqní postimin e saj.

“Baca Jakup është vet LIRIA. Jam thellësisht e tme rruar me format e veprímit të sotëm ndaj Baces Jakup dhe familjes së tij! Kërkoj falje publíke që atëherë e votova këtë ” gjy katë specíale”!