Duda Balje: Insha’Allah ma mundëson Zoti me vizitu Mekën edhe Medinën

Deputetja Duda Balje ka thënë se ëndrra e saj e parealizuar është vizita në Mekë dhe Medinë.
Në ’50 pyetje’ të emisionit Prive, ajo ka treguar shumëçka rreth jetës së saj në politikë dhe përditshmëri, njofton Klan Kosova.

A f lirtojnë politikanët më të, cila është gjëja më tërhe qëse tek ajo, çfarë i thotë Presidentes Vjosa Osmani, a agjëron, çfarë i mungon dhe shumë të tjera.

Ndiqni videon më poshtë për të kuptuar 50 përgjigje të deputetes.