Duda Balje mahnit me foton e fundit, e quajnë 19-vjeçare (FOTO)


Duda Balje është deputetja më e komentuar dhe më e popullarizuar në Kuvendin e Kosovës. Ajo shquhet edhe si femër me linja perfekte, ku përkundër moshës që ka, vazhdon të ju bëj konkurrencë edhe vajzave të reja me paraqitjet e saj mé póshté ndíqní postimin e saj.

Kjo gjë iu ka renë në sy edhe simpatizantëve të saj të cilët i lenë komente të shumta, ku si gjithmonë janë për të mirë. Nga bukuria dhe thjeshtësia e saj disa e kanë krahasuar me 19-vjeçare, dhe me të drejtë e kanë apo jo?