Duda Balje “selam“ Albin Kurtit, ka një kërkesë nga ai dhe ambasadorët

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje në një postim në Facebook ka bërë thirrje që të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët dhe komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës. Sipas saj, dikush po mundohet të u zurpojë ato vende të garantuara edhe sipas Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Duda Balje u ka bërë thirrje edhe ambasadorëve dhe përfaqësuesve diplomatikë në Kosovë që të bashkohen në zgjidhjen e këtij problem.

“Ne u bëjmë thirrje ambasadave të huaja dhe përfaqësuesve diplomatikë në Kosovë që të bashkohen në zgjidhjen e këtij problemi, sepse askush nuk ka të drejtë të shtrembërojë b rutalisht vullnetin elektoral të qytetarëve të komuniteteve jo-shumicë”, shkruan ajo.

Postimi i plotë: