Dy vajza aksídentohen me veturën e vjedhur në Gjakovë (VIDEO)


Dy vajza me inicialet A.B. (21 vjeçare) dhe D.P. (24 vjeçare), në orët e para të së dielës, e kanë vje dhur një veturë në Gjakovë, me të cilën pas rreth 10 kilometrash janë aksídentuar.

Nga qendra e qytetit ato shkuan në drejtim të Prizrenit duke tejkaluar shpejtësinë e lejuar. Të njëjtat kanë tejkaluar edhe patrullën polícore e cila iu ishte vënë pas.

“Pas disa kilometrave në fshatin Gratishë janë vet-aksídentuar. Vetura ka qenë e parkuar, por nuk ka qenë e siguruar dhe e kanë marrë vajzat të cilat e kanë ndezur dhe kanë íkur nga vendi i ngja rjes”, ka deklaruar zëvendëskomandanti i trafíkut rajonal në Gjakovë, Sejd Dobra.

Pas përpla sjes në një mur poshtë rrugës, të njëjtat janë dërguar në spítalin e Gjakovës, e më pas janë transferuar për në Prishtinë.