E Besoni apo jo? Kultivimi i kungujve gjigant deri ne 900KG (Video)


Kungujt gjigant janë një aktraksion shumë interesant dhe shfaqen në festivale të ndryshme, ku fermerët garojn në mes vete se cili ka kultivuar kungullin më të rëndë.

Këta kunguj mund të arrijnë peshën deri mbi 900 kg.

Disa nga këta fermerë marrin pjesë edhe në disa festivale interesante ku i hudhin kungujtë gjigant nga një lartësi e konsiderueshme për ti shkatërruar objektet me renie, në videon më posht mund ta shihni teksa hudhin një kungull gjigant për ta shka tërruar një veturë./RepublikaOnline.net