E bukura Leonora Jakupi mahnitë me pamjen e saj, së fundmi bën ndryshimin në dukjen e saj

Leonora Jakupi është një ndër emrat më të dalluar në mediat rozë.

Edhe pse nuk bën ndërhy rje tek vetja, në çdo situatë ajo duket bukur dhe e thjeshtë.

Këtë herë, shihet që këngëtarja ka vendosur të ndryshojë nuancën e flokëve, duke qenë edhe vet kurioze se si do të duket.

Me këtë postim që ka bërë, ajo e bën këtë mbishkrim.