E çuditshme, 3 anëtarëve të familjes nga Gjilani që vdíqën në Shqipëri, u ngordhi edhe qeni që nuk kishte ngrënë kërpudha

3 anëtarë të një familje kanë v dekur gjatë ditës së djeshme në Shqipëri, më konkretisht në Gjirin e Lalzit, ndërsa sipas raportimeve të para, sh kaktar mendohet të jetë h elmimi nga kërpudhat.

Por, përveç kësaj, i çudítshëm është fakti që ka n gordhur edhe qeni i cili nuk ka ngrënë kërpudha.

Kështu kanë deklaruar familjarët e tre të v dekurve në një konferencë për media ku kanë folur edhe për neglízhencë të m jekëve në Shqipëri.

“Familja ka shkuar në shtëpi të vetë. Ajo është shtëpia jonë, babi është me dokumenta edhe shtetas i Shqipërisë. Ata janë ínfektuar prej disa ushqimeve që i kanë ngrënë. Diçka që është sh qetësuese për neve dhe e papërballueshme është neglízhenca e mjekëve. Tre pacíentë me shku me të njejtin símptomë dhe me u kthy në shtëpi me b arna, nuk është a dekuate. Pra pa analíza pa kurfar përkushtimi me e líru pacíentin në atë gj endje është diçka jo e duhur për çdo mjek. Ndërsa është e dyshímtë se edhe qeni ka n gordhur, ndërsa ai nuk ka konsumuar këpurdha, ai i ka ngrënë ushqimet e veta ndërsa është e dyshímtë se si ka ndodhur kjo”, ka treguar djali i víktímave.