E çuditshme, Hoxha nga Suhareka heq dorë nga paga, fillon me biznes privat

Hoxha nga Suhareka

Hoxha nga Suhareka, Sabit Gashi, i cili shërben në Xhamin e Qytetit të Suharekës, deklarut se nga sot filluar me një biznes privat, kjo për arsye që ai të fitoi mjafyueshëm para për ta ushqyer veten dhe familjen e tij, ndërsa punën si Hoxhë ta bëjë pa kompenzim. Te nderuar miq te fb! Ju njoftojm se kemi filluar nje aktivitet te ri me plastik, dyer, dritare, roleta, etj.Kjo pune…
Ja postimi i plotë i hoxhë Sabit Gashi: