E çuditshme: Ja sa kushton një litër naftë në Ukrainë

Nga Iufta mes Rusisë dhe Ukrainës janë prekur shumë ekonomi botërore, ku çmimet në shumë vende janë rritur drastikisht.

Një nga produktet që çmimi i saj është rritur në mënyrë enorme është nafta.

Mirëpo, në Ukrainë çmimi i saj po vazhdon të jetë i ulët ani pse në kohë lufte.

Një litër naftë në qytetin e Melitopolit, qytet ky që është nën pushtimin rus, kushton 0,92 cent.

Banorët në këtë qytet që nga sot madje mund të paguajnë me rubla ruse.