E ÇUDITSHME: Mbappe nuk është lojtari më i shpejt i këtij Botërori, ja kush e përbën top 5

Për momentin, Mbappe ka shënuar pesë gola në Katar, ai është duke shkuar drejt hapave të futbollistëve të mëdhenj si Pele apo Mardona që e kishin arritur këtë gjë në moshë të re.

Mbappe është futbollist mjaft i shpejt, sidomos kur e ka topin në këmbët e tij, por ai çuditërisht mesi është në listën e 10 futbollistëve më të shpejt në Botërorin e 2022-ës.

Në Katar 2022, megjithatë, futbollisti më i shpejt ka qenë Rennes Kamaldeen Sulemana i ganës, i cili arriti shpejtësi 35.69 km/h ,sipas The Athletic, kurse i dyti është Nico Williams me 35.59 km/h, pastaj, David Raum 35.40 km/h, Antoine Robinson 35.38 km/h dhe Daniel James 35.38 km/h.