E dërguan në mal katër persona 19-vjeçaren nga Prishtina nuk do e besoni çka i bën pastaj!


Një 19-vjeçare ka përjetuar një tmerr katër muaj më parë në fshatin Koliq të Prishtinës, raporton Gazeta Sinjali.

Ajo d yshohet se është dh unuar s eksualisht nga katër persona, dy prej të cilëve i njeh.

Kjo ngjarja e t merrshme, sipas burimeve të Gazetës Sinjali brenda Prokurorisë Themelore në Prishtinë ka ndodhur në mal, në një shtëpi të pabanuar, rrugës për në fshatin Koliq.

Ajo ka deklaruar se katër të d yshuarit pasi e kanë futur në atë shtëpi kanë kryer me f orcë marrëdh ënie s eksuale me të, pa dëshirën e saj.

Si p asojë e këtij a kti, 19-vjeçarja ka thënë se ka mbetur sh tatzënë dhe vetëm pasi e ka kuptuar këtë gjë, ka vendosur që ta raportojë r astin në polici.

Dy personat e d yshuar, të cilat vajza ka thënë se i njeh, janë A.G. dhe D.K. (të dy emra të njohur për redaksinë).

Ndërkohë, dy të d yshuarit e tjerë ajo i kishte parë për herë të parë natën kur i ndodhi t merri.

Lidhur me këtë r ast, Gazeta Sinjali mëson se është njoftuar p rokurori dhe r asti është klasífikuar si “dh unim”.