E dhímbshme: Në ditën e Pavarësisë v’des polici i Kosovës! (FOTO)

Në moshën 52 vjeçare ka v dekur Zyrtari Po.li.cor nga Drejtoria Rajonale e Po.li.cisë së Gjilanit, shkruan Reporteri.net.

Lajmi është bërë i ditur përmes një njoftimi për media.

“Të nderuar ju njoftojmë se sot, më 17 shkurt 2021, në moshën 52 vjeçare, ka ndërruar jetë zyrtari po.li.cor nga Drejtoria Rajonale e Po.li.cisë së Kosovës në Gjilan, Nj ësia për Këshillim dhe Përkrahje – Dugagjin Mehmeti nga Gjilani”, thuhet në njoftimin e po.li.cisë.

I n djeri kishte filluar punën në Po.licinë e Kosovës në vitin 2000 dhe i përket gjeneratës së IV- të, të Po.licisë së Kosovës.

V arrimi i të ndjerit do të bëhet sot në fshatin Pasjak, pas Namazit të Drekës. /Reporteri.net