E dhímbshme: V des në moshë të re zyrtarja e Ministrisë së Kulturës

Ministrja në detyrë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, njofton për v dekjen e zyrtares Vlera Fetahaj.

“Vlera ka qenë një model i një nëne e gruaje të suksesshme dhe si zyrtare e ministrisë duke kryer çdo detyrë me përgjegjësi dhe profesíonalízëm dhe ne në ministri ndjehemi krenarë që kemi pasur rastin ta njohim e të punojmë me të”, ka shkruar Dumoshi në Facebook.

Ndërsa, sh kaqet e v dekjes nuk janë bërë të ditura.