E dhímshme: 26-vjeçarja vrítet nga dy burrat që donin të martoheshin me të

Britanikja Maira Zulfiqar, 26-vjeçare është vr arë në Pakistan nga dy burra që konkurronin për t’u martuar me të. Ajo është që lluar me ar më nga dy të dy shuar që hynë në banesën e saj.

Ajo kishte shkuar në P akistan dy muaj më parë nga Britania për të punuar në degën vendase të kompanisë lígjore Duncan Blackett.

Ekzamínimet m jekësore tregonin se vajza ishte mby tur dhe që lluar me ar më, ndërsa në t rup kishte sh enja gërvishtjeje.

Në dokumentet lígjore thuhet se dy të dysh uarit tent onin ta bindnin vajzës të pranonte martesën me njërin prej tyre, por ajo i kishte r efuzuar të dy.

Víktíma e kishte vizituar shtëpinë e xhaxhait të saj disa ditë para t ragjedísë dhe ishte a nkuar se dy burrat po e përndiqnin dhe e kërcë nonin./GazetaSinjali