E dhímshme: Ndërron j’etë 15-vjeçarja pas një gabimi të Nënës saj! (FOTO)

Të humba sësh fëmijën është dhi mbja më e madhe që mund të përjetojë një prind. Një vajzë adoleshente ka humbur jetën për shkak të një gabimi të prindërve të saj.

Vajza e re me emrin Aleksa ishte vetëm 15 vjeçe. Mjekët i kishin thënë se duhet të bënte kujdes me kufizimet e saj dietike.

Por nëna e saj bëri një gabim teksa i gatuante. Kur mjekët zbuluan se çfarë kishte ndodhur nëna pë soi një gjendje shoku.

Vajza ishte alergjike ndaj kikirikëve. Nëna e saj bëri një torte dhe për zbukurim i vendosi disa biskota të markës ‘Reese”.

Mamaja ishte dëshmitare e simptomave të ndjera menjëherë nga vajza 15-vjeçare. Rreth një orë pasi ajo konsumoi një copë tortë dha shpirt.

Burimi:SantePlusMagazine/ Marrë nga: Revista Ora.