E dhímshme: Ndërron jetë Donika, punëtore e Radio Plus (FOTO)

Radio Plus njofton për v dekjen e punëtores së tyre, Donika Restelica.

“Donika ka qenë një person gjithmonë pozítiv, dhe ka ditur që përveç punës dhe angazhimit në Departamentin e Marketingut të tregohet e afërt me koleget dhe gjithmonë e gatshme për bashkëpunim”, thuhet në njoftimin e mediumit.

Sh kaqet e v dekjes nuk janë bërë të ditura.

Njoftimi i plotë i tyre: