E gjithë familja udhëtonte në makinën që u bë copa copa, djali 8 vjeç jep shpirt/ Anëtarët e tjerë shpëtojnë

Një ak sident i rëndë ka ndodhur. Raportohet se për pasojë një fëmijë 8 vjeç ka humbur jetën.

Mercedes-i është shkatërruar plotësisht nën orë. Ajo u ndal në 6:04 pasdite.

E ditur bëhet se makina doli nga rruga dhe më pas u për plas. Ky ak sident i rëndë ndodhi në Mannheim në Gjermani. Djali 8 vjeç ishte ulur në sediljen e pasme. Motra dhe 2 vjeçe dhe vëllai 10 vjeç shpëtuan.
Babai i tij 38 vjeç ishte në timon dhe nëna 35 vjeçe në vendin e pasagjerit. Po licët thonë se është një mrekulli e madhe që pjestarët e tjerë të familjes kanë shpëtuar.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.