E gjuajti vëllanë me tabëll duhani dhe Nënën, Ja çka i ndodhi djaloshit nga Prizreni


Një qytetar nga Prizreni është dërguar në parab urgim pasi i njëjti d yshohet se i njëjti e ka godítur me tabëll duhani (taketuke) vëllain e tij në kokë.

Më pas i njëjti ka k anosur nënën, dhe të d ëmtuarin vëllain, me fjalë v epra apo gjeste se do ti shk aktoi ndonjë të keqe me qëllim të fríkësímit, shkruan Reporteri.net.

Njoftimi i Gjykatës: