E jashtëzakonshme: Artisti Besart Gashi pa shikuar fare bën portretet e komandantit legjendar Adem Jashari dhe Agim Ramadani


Jo rrallë janë punuar, fotografi, buste e përmendore për heronjtë tanë. Artistë të ndryshëm kanë shkrirë artin e tyre në këto vepra, shkruan IndeksOnline.

Mirëpo një të tillë të cilën do tua prezantojmë tani, besojmë që nuk e keni parë më parë.

Bëhet fjalë për punimin e artistit Besart Gashi, i cili në formë mjeshtërore ka pikturuar portretin e Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe atij Adem Ramadani.

E veçanta e punimit të tij, është se ai ka kryer këtë pikturë pa e shikuar fare.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë: