E kallë murgesha: E këndon ‘Mora Fjalë’ me shumë shije

Luljeta Krasniqi është motra e nderit e cila shpesh herë meret edhe me pasionin e saj, i cili është këndimi dhe luajtja në instrumente.

Ajo e ka zhvilluar ketë pasion, madje ajo ka hapur edhe një profil në platformën YouTube ku numëron disa këngë të përpunuara nga ajo.

Mirëpo ishte kënga e Shkrute Fejzës, hiti i pashuar, “Mora Fjalë”, me të cilën Motra Luljetë u bë virale në rrjete sociale. Ajo e ka përpunuar këtë këngë duke e bërë me kitare dhe e këndoi atë.

Kjo video është publikuar në janar të këtij viti dhe deri tani ka marrë gati 22 mijë shikime në platformën e lartpërmendur.

Ndryshe, për veç “Mora Fjalë”, Krasniqi ka bërë edhe “Do të kthehem në Prishtinë”; “Gjithmonë e gatshme për ty Atdhe” dhe shumë të tjera.