E keni menduar më të vjetër, por do të habiteni kur ta kuptoni sa vjeçare është Kallashi (FOTO)


Fotot artistike tregojnë format bom bastike të ish-balerínës së klu beve të natës, e cila tashmë i është futur muzikës. Ka dalë në modë që tashëm VIP-at edhe ditën e lindjes së tyre të bëjnë foto artistike vetëm me veten e tyre dhe këtij trendi si ka shpë tuar as Kallashi, e cila ng re temperaturat këtë të dielë të vrenjtur.
Donjeta Kosumi ose siç njihet ndryshe Kallashi ka mbushur 24 vjeçe dhe këtë e ka treguar me fotot e fundit.