E keni njohur më parë këtë bukuroshe ? Epo ajo është vajza e Gjyste Vulaj ! (FOTO)


Vetë Gjyste Vulaj ende duket si vajzë e re, ama i ka disa vite, madje të bijen e ka për martesë. Këngëtarja që është martuar në moshë të re, e është bërë nënë kur edhe vetë ishte ende fëmijë, sot duket tejet krenare me jetën e saj. Gjystes, i është bërë vajza si shoqe, madje e publikon shpesh mé póshté mund ta shíhní fótón nga vajza saj:

Edhe vajza e këngëtares ka stil mjaftë ekstravagant dhe shpesh bënë poza provo kuese. Epo, bëmë mama të të ngjajë. Ose, dardha pikë nën dardhë./kosovarja