E lë Gjermaninë dhe vjen në Kosovë, thotë: Më mirë bari, sesa president a kryeministër (Video)


Ai thotë se punën prej bariu nuk do ta ndërronte as me postin e presidentit a të kryeministrit. Këto ishin fjalët e para të Rrahman Çerkezit posa e takuam. U kthye nga Gjermania ku jetoi e punoi për 15 vjet radhazi, vetëm që të kujdeset për kafshët që gjyshi i tij i la si trashëgim mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Rrahman Çerkezi.

Kujdeset për lopët, delet e kuajt. Por, për kuajt ka një dashuri të veçantë. Gjermania i ofroi para, por ndjenja që ia dhurojnë kuajt këtu thotë se nuk blihet me asgjë. Gazetare: Aurora Amerllahu.