E mbuloi djalin me trupin e saj, Nëna Kosovare së bashku me djalin v desin të përqafuar nga tërmeti


Një grua me origjinë shqiptare nga Kosova humbi jetën nga tër meti tra gjik në Izmir, ndërsa djali i saj është në gjen dje të rëndë për jetën.

Besmira Bylykbashi, që studion dhe jeton prej disa vitesh në Izmir rrë feu për Abcnews.al se Nazmiye Doğrayan 62-vjeçe dhe djali i saj u gjetën pas 24 orëve nga kërkimet.

Por vetëm djali kishte arritur të mbíjetonte.

“Nëna dhe djali u gjetën të përqafuar në rrënoja. Nëna e kishte mbuluar djalin me trupin e saj. Djali 28-vjeç është në gje ndje të rëndë për jetën” tha ajo.

Vde kjen e gruas nga Kosova më herët e konfirmoi edhe ambasadori shqiptar në Turqi, Kastriot Robo.