E Njihni apo jo? Kjo vajzë është Missi i parë i Kosovës (FOTO)


Është femër e f ortë, e guximshme, por njëkohësisht edhe e ëmbël. Afërdita Paqarada është missi i parë i Kosovës, femra e parë që g uxoj të shfaq publikisht bukurinë e saj. Ajo, edhe sot mbetet miss e shkuar missit, pasi ka ruajtur línjat dhe tiparet e rinis së hershme e duket mrekullueshëm /Pamje mePosht

Afërdita Paqarada është grua e sukseshme në biznes dhe nënë e dy fëmijëve, Artit dhe Arbes, tashmë të rritur,/Kosovarja