E Njihni Buqen e Familjes Moderne? Ajo nuk është e martuar, arsyeja do befasoheni

Buqen e Familjes Moderne

Adhuruesit e teatrit e njohin si aktorja që shkëlqen në çdo shfaqje, që e realizon mrekullisht çdo rol. Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies, por edhe larg meshkujve. Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj.

Burime të afërta me aktorën thonë se është karakteri i fortë i Xhekit që i mban pak larg meshkujt. E , këta të fundit duan më shumë të kenë të bëjnë me femra pa shumë pretendime, pra jo si Xhejlanja dhe femrat e tjera të forta që ja dalin vetë në jetë.

Aktorja duket e kënaqur me statusin e saj dhe është mjaftë e angazhuar në profesion.