E Njihni “vajzën e Lecit”, Shihni Fotot e Fundit do iu “çmend” (FOTO)


Vesa Krajkova që në publik u paraqit nga disa mediume si vajza e humoristit tashmë të ndjerë Ibrahim Krajkova – Leci, në fotot e fundit do iu “çmend”. Është vërtet një vajzë me stil, ani pse nuk është vajza e Lecit, ajo e fitoi famën ndoshta pa e kërkuar fare, dhe krejt kjo duke i falënderuar ndonjë gazetari i cili nuk ka pas njohuri aq të mëdha për familjen e të ndjerit “Leci”, kur kishte shkruar për këtë bukuroshe që do ta shihni tani mé póshté ndíqní fótót.

E, Vesa u bë e njohur shumë shpejt, madje disa ditë radhazi shkruanin portalet se sa e bukur ishte bërë vajza e humoristit të ndjerë.