E pa dëgjuar! 27 vjeçari do të padisë prindërit se e lindën pa e pyetur

Një i ri 27-vjeçar ka në plan të padisë prindërit e tij, sepse nuk kanë kërkuar mendimin e tij për ta sjellë në jetë.

Raphael Samuel, nga Mumbai, India, njoftohet se është pjesë e të ashtuquajturit avokati “pa fëmijë”, i cili beson se fëmijët nuk duhet të bëhen dhe të vuajnë jetën pa dëshirën e tyre.

Ai është përshkruar si një ‘antinacionalist’ i cili mendon se prindërit nuk kanë të drejtë të lindin nëse një fëmijë nuk ka rënë dakord të lindë.

Dhe ai po planifikon të ndërmarrë veprime ligjore kundër prindërve, për lindjen pa lejen e tij.

Çuditërisht, ai pretendon se ka një “marrëdhënie të shkëlqyeshme” me prindërit.

“Unë dua t’u tregoj të gjithë fëmijëve indian se nuk u detyrohen fare prindërve të tyre”, tha ai për The Print.

“I dua prindërit e mi, dhe ne kemi një marrëdhënie të shkëlqyer, por më kishin mua për gëzimin dhe kënaqësinë e tyre.

“Jeta ime ka qenë e mahnitshme, por unë nuk e kuptoj se pse unë duhet të vendos të bëj diçka në jetë, veçanërisht kur unë nuk kam kërkuar të ekzistoj.

Në një video të postuar në YouTube, ai flet për një ‘mit’ për respektimin e pleqve në Indi, por thotë se ajo që duhet të respektojmë, janë veprimet e njerëzve.

Ai pyet: “A është ai person që ju ka trajtuar mirë, a është ai person që ju jep lirinë? A po ju inkurajon ky person për rritjen tuaj?”

Ai mendon se prindërit i detyrojnë fëmijët që t’i sjellin atyre gëzim.