E pabesueshme: Nëna lejon foshnjen të fusë në gojë shkopinj dhe papastërti

Një nënë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka befasuar jo pak me atë që i lejon fëmijës.

Nëna 22-vjeçare lejon djalin e saj tetë muajsh të hajë rërë, shkopinj dhe papastërti.

Këtë gjë ajo e lejon pasi beson se mund të ndërtojë sistemin imunitar tek foshnjat kundër sëmundjeve të dëmshme dhe alergjive.