E pamë dhe këtë! Derri i “egër“ zbret në Kukës, do habiteni se çka bën në rrugë! (Video)


Një derr i eg ër ka dalë në qytetin e Kukësit në këto ditë të ftohta bore. Në Gjuz të Lushnjes fëmijët ecin në këmbë për të shkuar në shkollë dhe bëhet fjalë për një rrugë dhish. Një banor kërc ën on pulat e zogjtë me korona virusin, në mënyrë që t’i fusë në kotec /Pamje mePosht

Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.