E PAPRITUR/ Ja çfarë pritet të Vendos Italia


“Italia ka 48 orë kohë që të ulë kurbën e infektimit”.-kështu është shprehur Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, pas 297 vdekjeve dhe gati 32,000 rasteve pozitive të regjistruara në 24 orët e fundit.

Speranza tha se nuk do të rrezikojë që strukturat shëndetësorë të shkojnë drejt kolapsit. Kjo është arsyeja pse ai ka kërkuar forcimin e mëtejshëm të masave kufizuese.“Kurba epidemiologjike është akoma shumë e lartë. Duhet të ulen infektimet, ndryshe kemi telashe”,– tha ministri Italian i Shëndetësisë.

Me numrat dramatik të buletinit ditor dhe monitorimit javor, Speranza merr “të mirëqenë” mbylljen e kufijve midis rajoneve. “Masa të forta duhen marrë gjithashtu në Lombardi, një nga zonat e vendit që është më e prekur” tha ministri i Shëndetësisë i vendit fqinj.

Sa i takon transportit publik, Speranza nuk përjashton që “në zonat më të vështira të vendoset ulja e numri të personave që udhëtojnë”. Gjithashtu, është hedhur si mundësi që të limitohet lëvizja e personave që janë mbi 70 vjeç./ Opinion.al

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…