E PAPRITUR/ Ja kur do të shkoje Kadri VeseIi përsëri në Hagë nga Kosova…

Ishkryetari i Partise Demokratike te Kosoves, Kadri Veseli, ende eshte duke qendruar ne Kosove, pas lirimit me kusht nga Gjykata Speciale, per ta vizituar babain e tij, i cili gjendet ne Spita.lin e Mitrovices.

Gazeta Blic merr vesh nga burime brenda PDKse, se Veseli ka leje te qendroje tre dite ne Kosove, dhe pas tre ditesh ai do te kthehet ne Hage. Tre dite do qendroje ne Kosove.

Pas tre ditesh ai do te ri kthehet ne Hage, i ka thene ky burim gazetes. Veseli ka mberritur ne Mitrovice, gjate dites se diel, nen shoqerimin e f orcave te shumta te EULEXit.

Ishkryetari i Kuvendit, ka vizi.tuar babain e tij ne Spitalin e Mitrovices, pas sul.mit ne tru, qe kishte pasur para disa ditesh. Lajmin per liri.min e Veselit me kusht e kane konfirmuar edhe ze dhenes per media nga Gjykata Speciale.

Ata kane bere te ditur se arsy.eja e ketij lirimi eshte vizita e Veselit ne fami.ljen e tij, pas nje rasti te semun.djes, siç kane thene ata.

Mesohet se gjen.dja e Fazli Veselit, eshte kritike dhe po trajtohet nga mjeket ne spita.lin e Mitrovices. Menje here pas vizites se Veselit, jane publi.kuar edhe pamje te babait te tij nga traj.timi mjekesor.