E Papritur kjo se çka zbuloi Ramiz Kelmendi për UÇK-në

çka zbuloi Ramiz Kelmendi

Ish-deputeti nga radhët e LDK-së, Ramiz Kelmendi ka reaguar përmes një shkrimi në facebok në lidhje me arrestimet e fundit të pjesëtarëve të UÇK-së.

Kelmendi thotë që duhet secili që është i ftuar të shkruaj letër të hapur për tu paraqitur në çdo kohë dhe moment pranë vendit të përcaktuar për transfer në paraburgim, të shkruaj, që në gjendje vullnetshëm të paraqitet, një ditë të çdo jave në lokacion të kërkuar, e për tu ofruar për arrestim dhe transfer në paraburgim, transmeton “Bota sot”.

Sipas Kelmendit këto janë mënyrat e duhura që të ndalojm qëllimin dashakeq për ta paraqitur ushtarin e UÇK-së sa më keq dhe poashtu demaskohen qëllimet dhe tentativat për ta dëmtuar Kosovën në negociata me BE-në dhe SHBA-të.

Postimi i plotë