E PAPRITUR/ Nuk ju besohet kush dha sot dorëheqje nga AAK !!

Ish zevendes ministrja e Ministrise se Zhvillimit Rajonal dhe nen kryetarja e AAKse, Magbule Sadri – Shkodra ka dhene doreheqje nga ky subjekt.

Kete e ka bere te ditur vet ajo, duke thene se e ka informuar kryetarin e partise, Ramush Haradinaj se ka vendosur te jap doreheqje nga te gjitha pergjegjesite ne parti.

E nderuara anetaresi e AAKse,Ju njoftoj se sot e kam infor.muar kryetarin Haradinaj se kam vendosur qe te jap dore heqje te pa revokueshme nga te gjitha pergjegjesite si dhe nga vete partia.

Deshiroj te falenderoje te gjithe qytetaret,koleget dhe koleget dhe aktivistet dhe akstivistet e AAKse per mbeshtetjen e tyre gjate angazhimit tim ne AAK, shkroi Magbule Sadri ne nje postim ne Facebook.