E PAPRITUR/ Vjosa Osmani ”dridhë” gjithë vendin me deklaratën e saj për LDK-në !!


Vjosa Osmani g odet ish partine e saj LDKnë pas fitores me Albin Kurtin duke thene se fjala e dhene popullit nuk duhet shkelur dhe kjo duhet te jete mesim per ta.
Osmani ka thë,në se rezultati zgje,dhor duhet të jetë mësim i mi.rë për LDKnë.

“Vota e qytetarëve pro VV-se dhe kundër të tjerave duhet të jetë mësim i mire qe fjala e dhene para qytetarëve s’duhet të shkelet.

Rezultati i 14 shkurtit duhet të jetë mësim edhe për LDK-ne tha Vjosa Osmani.