E pyesin a të ka rrah ndonjëherë axha Sabri, Ermali befason me përgjigjen e tij interesante!

Këngëtari i njohur shqiptar, Ermal Fejzullahu ka vendosur të bëjë bashkëbisedim me ndjekësit e tij duke u kthyer përgjigje në lidhje me pyetjet që kishin për jetën apo karrierën.

Njëri prej ndjekësve e pyeti nëse ka menduar ndonjëherë të largohet nga muzika dhe ai u shpreh “nuk e ka menduar asnjëherë që të heqë dorë nga muzika për një profesion tjetër”.

Më pas z buloi se së shpejti do të sjellë një bashkëpunim me reperin e famshëm Ghetto Geasy.

Gjithashtu ndjekësit e tij të shumtë ishin kuriozë të dinin se kush është sipas Ermal, femra më e bukur shqiptare, ai përmendi emrin nënës së tij: ‘Nera Fejzullahu!’.

Këngëtari pranoi se i ati, Sabri Fejzullahu, nuk e ka rr ahur asnjëherë ndërsa e ëma çdo ditë.

“Babi jo, asnjëherë, po bashkëshortja e tij, mami im çdo ditë,”– shkroi ai, teksa shoqëroi përgjigjen me emoji duke qeshur me l ot.