E rëndë: V’des në aksídent në Itali 19-vjeçari shqiptar


Një 19-vjeçar shqiptar ka h umbur jetën tragjíkisht pas një aksídenti në Itali.

Mediat e vendit fqinj raportojnë se víktíma është identifikuar si Matteo Skënderi.

Aksídenti ka ndodhur në zonën e Riminit, ku 19-vjeçari, i cili drejtonte një automjet tip “Opel Corsa”, ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në pjesën ku punonin disa punonjës të mirëmbajtjes së a ksit rrugor.

I riu shqiptar ka gjetur v dekjen, ndërsa të p lagosur kanë mbetur tre punonjësit. Ata janë dërguar me u rgjencë në s pital me p lagë të rënda.

Policia italiane është duke punuar për të gjetur sh kaqet e aksídentit.