E rëndë: Vëllai v’ret vëllanë 23 vjeçar

Një n gjarje e r ëndë ka ndodhur në fshatin Allabegi të Maqellarës në Dibër, ku ka ndodhur një krím brenda familjes. Mësohet se dy vëllezër janë konfliktuar njëri me tjetrin.

26-vjeçari me iniciale F.T. ka godítur me thíkë vëllanë e tij B.T. 23 vjeç, duke i sh kaktuar v dekjen. I riu ka h umbur jetën në spítal si p asojë e gja kderdhjes.

Menjëherë shërbimet e polícisë kanë shkuar në vendin e n gjarjes dhe vijon krehja e zonës me q ëllim lokalízimin e vendodhjes dhe kapjen e autorit të d yshuar të n gjarjes, i cili është larguar.