E tepron Baton Haxhiu: Ja çka thotë ai për Profetët e Zotit


TIRANË– Analisti Baton Haxhiu ka shkaktuar debate të forta mbrëmjen e sotme. I ftuar në studion e “Opinion”, Haxhiu, teksa po diskutonte në lidhje me debatin Turqi-Francë, pas karikaturave provokuese të ‘Charlie Ebdo’, foli për civilizimin.

Haxhiu krahasoi një profet me civilizimin e njeriut, dhe tha se kjo e fundit është më e lëndueshme.

“Cila është e shenjta më e madhe, civilizimi që e përfaqëson njeriu, apo dikush që përfaqësohet si profet…cila është më e lëndueshme? Civilizimi pra..ky është,”– tha Haxhiu, teksa i drejtohej Fitim Zekthit.

E ndërsa për Zekthin, këto të dyja gjëra, nuk qëndrojnë përballë njëra-tjetrës.

“E ke shumë gabim Haxhi, gabim…nuk janë përballë njëra-tjetrës këto, s’kanë lidhje dhe nuk qëndrojnë,”- tha ai më tej.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…