E tepron Macron, mer vendim te rend per muslimanet ne javen e pare te ramazanit (VIDEO)

Presidenti i frances emanuel macron ka mare vendim qe te mbyll shum shkolla dhe edukatore te cilet udhezonin ne islam.Sipas macron dhe qeveris francese keto shkolla po humbin integritetin e frances dhe edukon gjenerata te cilat nuk jane ne pajtueshmeri me francen dhe edukaten francese.Muslimanet jane ngritur ne protesta dhe nuk duan qe ky vendim te hyj ne fuqi.