E tmerrshme, të moshuarit në Gjakovë po e rrezikojnë jetën duke u paraqitur se “janë gjallë”


Në zyrën e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies sociale në Gjakovë janë mbledhur dhjetëra të moshuar dhe veteranë, të cilët kanë shkuar për t’u paraqitur për marrjen e pensionit, raporton Express

Në videon e siguruar nga Express vërehet se janë krijuar radhë të gjata të të moshuarve dhe veteranëve të cilët po presin pranë Zyrës për Mirëqenie Sociale. Arsyeja e shkuarjes së tyre në këtë zyrë është për t’u paraqitur se janë gjallë, në mënyrë që t’u vazhdohet pensioni. Megjithatë, përveç radhëve të gjata pensionistët nuk po mbajnë distancën fízíke e cila është e obliguar për t’u mbrojtur nga koronavirusi ja VIDJEO: