E turpshe! Hoti ndan vetëm 40 mijë euro për organizimin e epopesë së UÇK-së

Qeveria në íkje është duke mbajtur mbledhjen e radhës. Zëvendëskryeministri në detyrë Driton Selmanaj ka paraqitur planin për shënímin e E popesë së Ushtrísë Çlirímtare të Kosovës (UÇK), me datë 5, 6 dhe 7 mars.

“5,6 dhe 7 mars 2021 kërkohet të formohet këshilli për organízimin e E popesë së UÇK’së e që organízohet nga kryeministri Avdullah Hoti.

Këshilli do të jetë me këtë përbërje: Anton Quni, ministër i M brojtjes, Bekim Jashari kryetar i Skenderajt, dhe anëtarë Vlora Dumoshi ministre e Rinisë, Kulturës dhe Sportit, Meliza Haradinaj Stublla, ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Agim Veliu, ministër i Punëve të Brendshme”, ka thënë ai.

Për punën që do të bëj ky Këshill, Selmanaj njoftoi se janë ndarë 40 mijë euro.

“Për punën e Këshillit organízativ do të ndahen 40 mijë euro”, ka thënë Selmanaj.