E turpshme: Aktori Çun Lajçi tregon se si e kanë pështyrë derisa po shiste librat e tij


Aktori i njohur, Çun Lajçi, teksa ka folur për përvojën me shitjen e librave të tij nëpër qytete të ndryshme shqiptare, ka treguar një detaj dhe një moment tejet të rëndë.

Duke mos e treguar vendin në të cilin ka ndodhur, ai ka thënë se është pështyrë në rrugë derisa po shiste librat e tij.

Ai është shprehur tejet i pakënaqur me trajtimin që po ju bëhet artistëve tanë nga institucionet dhe klasa politike.