E turpshme: Drilon Gashi: Shefqeti është manipulues, sharës, fyes e kontradiktor (Video)


Drilon Gashi ka drejtuar akuza të rënda ndaj hoxhës Shefqet Krasniqi. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Gashi e ka quajtur paragj ykues, kontradíktor, manípulues, sh arës, fy es dhe moralízues.

Ky reagim i tij vjen pasi Krasniqi tha se s’merret me njerëz “të cekët”, duke aluduar për Gashin, pas një pyetje që i bëri në emision një qytetar lidhur me një deklaratë të këtij të fundit.

“Nuk merrem me njerëz të cekët, të cilët flasin për Allahun nga uni, hamendja, urrejta e injoranca”, ka thënë Krasniqi për Gashin.