E turpshme: Ja si e quan Zyrtari i PDK’së Vjosa Osmanin


Zyrtari i lartë i PDK-së, Betim Gjoshi, me anë të një shkrimi në Facebook ka kritikuar vizitën e UD,së Presidentit në Prekaz. Gjoshi duke shpërndarë fotografi gjatë këtyre homazheve, thotë se kështu duket një politikane që ka kontribut të jashtëzakonshëm në mbjelljen e urrejtjes në Kosovë.

Gjoshi thotë se Osmani në shkrimin e saj nuk e përmendi askund UÇK-në dhe Adem Jasahrin. “Edhe nga vendi i shenjtë i shqiptarëve kjo pseudointelektuale që ka diplomë të “jashtit” tregon mosdurim dhe merret me statusin e një analisti” shkruan Gjoshi në Facebook.

Postimi i plotë: