E vogla qan me të madhe para kamerave: Pse ne e meritojmë këtë gjë? Jam vetëm 10 vjeç…

Një vajzë nga Palestina ka folur për mediat me lot në sy. Nadine Abdel Taif është vetëm 10 vjeçe e cila tha se pse duhet ta meritojmë këtë gjë që po ndodh.

Teksa shikon banesat e shk atërruara rreth asaj, vajza thotë: Çfarë prisni prej meje? Ta rregulloj? Jam vetëm 10 vjeç. Pse, ne e meritojmë këtë gjë? Çfarë kemi bërë ne? Mami më tha se ata na u rrej në neve.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte