E Zezë ajo Nënë/ Ky është 20-vjeçari shqiptar që humbi jetën sot, të prekin në zemër familjarët e tij


20 vjeçari, Shkëlqeim Shillova sonte ka humbur jetën në rrethana të dyshímta në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë.

Ndizen qirinj në nderim të policëve që vdíqën nga COVíD-19 – inFokus

Për këtë kanë njoftuar edhe familjarët në rrjetet sociale.

“Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi, sot u nda nga jeta vëllau ynë, Shkëlqim Shillova. Allahu e mëshiroftë e shpërbleftë me xhenetin Firdeës”, ka thënë një familjar i tij.

Njoftimi:
“Rreth orës 18:00 është raportuar për një person të shtrirë në tokë në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë. Me të marrë informatën p oli cia ka dalë në vendin e ngjarjes, duke ftuar aty edhe ekipin mjekësor dhe njësitet e tjera te nevojshme p ol icore.